dimarts, 14 de febrer del 2012

Acte de presentació de Martorelles i Sta Mª per la independència

El divendres 17 de febrer a les 20:00 h, a l'Escola Orfeònica de Martorelles (Av Piera 88), es realitzarà l'Acte de Presentació de l’Assemblea Nacional Catalana a Martorelles i Santa Maria de Martorelles – Martorelles i Santa Maria per la Independència.

En aquest acte hi participaran:

. Quim Torra, president de Sobirania i Justícia, que parlarà de l’endemà de la independència i els conflictes legals que sorgiran amb Espanya.
. Miquel Gràcia, del Cercle Català de Negocis, que parlarà de les raons econòmiques per l’estat propi, el tancament de caixes i la insubmissió fiscal.
. Per part de l’ANC parlaran Marc Ricart, coordinador de Martorelles i Santa Maria per la Independència, i Jordi Monreal, membre del Secretariat de l'ANC i coordinador comarcal.



----------------------------------------------------------------


Quim Torra

Joaquim Torra i Pla (Blanes, 1962) és advocat, editor i escriptor. És director de l'editorial A contra vent, on ha començat a desenvolupar una intensa activitat de recuperació de la tradició literària i periodística catalana, especialment de l'època de la Segona República Espanyola i l'exili. És Premi Carles Rahola 2009 d'assaig per la seva obra Viatge involuntari a la Catalunya impossible, en el marc dels Premis Literaris de Girona. Quim Torra és el president de la Junta Directiva de Sobirania i Justícia (http://sij.cat), un ‘think-tank’ independentista que el passat novembre va organitzar la conferència Building a New State, Primera Jornada Sobre l'Autodeterminació de Catalunya en que es debatia el que caldrà fer l'endemà de proclamar la independència de Catalunya.

Obra publicada:
Ganivetades Suïsses (2007)
El Bibliobús de la Llibertat (2008) (coeditor)
Periodisme? Permetin!: La vida i els articles d’Eugeni Xammar (2008)
El Nadal que no vam tornar a casa. 1939. Escrits de l'exili  (2009)
Les millors obres de la literatura catalana (coautor) (2010)
Viatge involuntari a la Catalunya impossible. Tres periodistes oblidats i l’espectre d’Eugeni Xammar (2010)
Honorables (2011)
Kosovo, la porta de la gàvia  (coautor) (2011)



Miquel Gràcia

Miquel Àngel Gràcia és el secretari d’organització del Cercle Català de Negocis.
El Cercle Català de Negocis (
www.ccncat.cat) és una associació sense ànim de lucre d'empresaris, directius i professionals que, per tal de garantir el futur del teixit empresarial català,  volen disposar d'un Estat propi. Desvinculat de qualsevol opció política, vol ser un lobby decisiu per a l'assoliment d'un Estat propi per a Catalunya dins de la Unió Europea.
El CCN ha realitzat una desena d’estudis i informes de la situació econòmica de Catalunya, sempre des de la perspectiva del perjudici que representa l’estat espanyol per Catalunya. Experts en l’espoli fiscal, són autors de l’eina ‘la nòmina catalana’, que permet calcular per internet quin seria el salari d’una persona en un estat català propi i, per tant, sense dèficit fiscal.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada